© 2023 by Closet Confidential. Proudly created with Wix.com

SØK ETTER EMNE:

November 9, 2019

June 23, 2019

Please reload

NYLIGE INNLEGG:

FØLG MEG:

  • Facebook Clean Grey
  • Instagram Clean Grey

Frisk vannmelonjuice

04/07/2017

Vannmelon er sommerens absolutt favoritt! Når jeg er i Kroatia kjøper jeg svære vannmeloner billig og spiser dem enten sånn de er med skje eller lager juice av dem. Jeg har prøvd å lage juice noen ganger, men de har ikke blitt så friske som jeg håpet på før jeg kom på å ha lime oppi. Det gjorde susen!

 

Denne juicen er nesten bare vann (sånn blir det med vannmelon), men den inneholder også masse C-vitamin. I varmen er det viktig å drikke nok, og da kan vannmelonjuice være et godt tilskudd til vann i stedet for sukkerholdige drikker!

Vannmelonene i Kroatia er fantastiske! Alle er så store, ca 9 kg!

 

Oppskrift

1 liter juice

 

Ca 1/4 av en stor vannmelon*

2 lime
Noen isbiter

 

1. Ha vannmelon (inkludert frø) og noen isbiter i en blender.
2. Bruk en sitronpresse til å få all saften ut av limen og ha saften oppi med vannmelonen.
3. Kjør blenderen i noen få sekunder til vannmelonen er most.

4. Hell saften gjennom en sil og ha den over i en stor mugge.
5. Nyt med en gang eller oppbevar i kjøleskap!

 

*for å få riktig mengde vannmelon pleier jeg å fylle opp til det er 1 L på blenderen og evt tilsette mer vannmelon når jeg har kjørt blenderen litt. Hvor stor del av vannmelonen du trenger kommer helt an på størrelsen på melonen!

 Håper det smaker!

 

Klem

Please reload