© 2023 by Closet Confidential. Proudly created with Wix.com

SØK ETTER EMNE:

November 9, 2019

June 23, 2019

Please reload

NYLIGE INNLEGG:

FØLG MEG:

  • Facebook Clean Grey
  • Instagram Clean Grey

Smoothie med bringebær og jordbær

23/06/2017

Alle som kjenner meg vet at jeg er en skikkelig rosa-jente som gjerne vil ha alt rosa, og smoothies er intet unntak! Denne smoothien er søt og fyldig, og inneholder rikelig med vitamin C, kalium, gode karbohydrater og fiber. Jeg elsker både bringebær og jordbær, så hvis du er som meg kan jeg garantere at denne smoothien faller i smak!

 

Oppskrift
ca 6 dl

 

2 bananer
1 håndfull bringebær
1 håndfull jordbær
2 dadler
En liten skvis sitronsaft
2 dl vann + evt mer for å justere konsistensen

 

1. Ha alle ingrediensene i en blender.
2. Kjør til en fin konsistens og juster evt med mer vann
3. Server umiddelbart eller hell den over i en flaske og ta med på skole/jobb!.

Håper det smaker!

 

Klem

Please reload