• Trude Fjugstad

Nicecream med kakao og valnøtter


Er du klar for å smake verdens beste nicecream med smak av sjokolade? Denne isen er fyldig, frisk, søt og bitter på en gang og gjør godt for både kropp og sjel.

Frosne bananer er et must å ha i fryseren om sommeren. Når det er varmt ute er det ingenting som smaker så godt som nicecream, og det skader heller ikke at det er skikkelig sunt i tillegg. Og så er det jo så enkelt! Bare ha alle ingrediensene i en food processor, og på 1-2-3 er isen klar.

I det siste har jeg fått økt fokus på å integrere gode fettkilder i smoothie, smoothie bowls og nicecream både for å tilføre kroppen nødvendig fett, men også fordi det er utrolig godt for blodsukkeret. I denne isen har jeg valgt å bruke valnøtter - min nye favoritt! De er perfekte i nicecream fordi de moses fullstendig og gir god fylde. De inneholder mye flerumettet fett og omega-3-fettsyrer og i tillegg mangan, magnesium, vitamin B6, folat, sink og jern. Med andre ord supermat!

Oppskrift

En skål

2-3 frosne bananer

3 valnøtter

1,5 ss rå kakao

1 ss kokossukker (kan sløyfes)

En klype vanilje

En klype salt

Kokosflak

Cacao nibs

1. Ha alle ingrediensene i en food processor og kjør til en jevn is.

2. Ha nicecreamen over i en skål, topp med kokosflak og cacao nibs og nyt!

Håper det smaker!

Klem

#vegansk #glutenfritt #nicecream #is #banan #kakao #kokos #cacaonibs #valnøtter #vanilje

0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle