• Trude Fjugstad

Mango bowl med pasjonsfrukt


Jeg er på smoothie bowl-kjøret! I varmen er det få ting som er bedre enn smoothie bowls, og jeg foretrekker det faktisk over smoothie for tiden ettersom det er hakket mer mettende og jeg kan toppe det med masse godsaker. Smoothie er perfekt når man er på farten, så det er litt deilig å nyte at jeg har litt ekstra tid ved å sette meg ned med en skål i stedet.

Takket være dette blir det mange ulike typer smoothie bowls - gjerne en ny hver dag, og jeg har flere oppskrifter som ligger og venter på å publiseres. Denne oppskriften er helt fantastisk god med kombinasjonen av mango, kokos og pasjonsfrukt. Pasjonsfrukt synes jeg er utrolig godt om sommeren fordi det gir en tropisk smak, og det bidrar dessuten med krønsj til smoothie bowlen. Som alltid inneholder smoothien rikelig med fiber, gode karbohydrater og vitaminer, og i denne har jeg brukt hampfrø og kokosmelk som gode fettkilder. Med andre ord får du påfyll av god næring samtidig som du kan nyte en deilig smoothie bowl og få kjølt deg ned. Perfekt!

Oppskrift

Én skål

2 frosne bananer

2 dl frossen mango

1 dl kokosmelk

1 ss hampfrø

Saften fra 1/4 sitron

Kokosflak

1-2 pasjonsfrukt

1. Ha alle ingrediensene i en kraftig blender eller en food processor og kjør til det er jevnt.

2. Ha smoothien over i en skål og topp med innholdet fra pasjonsfruktene og kokos og nyt!

Håper det smaker!

Klem

#vegansk #glutenfritt #smoothiebowl #banan #mango #pasjonsfrukt #sitron #hampfrø #kokosmelk #kokos

0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle