• Trude Fjugstad

Vegansk sjokoladepålegg


Beklager mitt fravær her på bloggen de siste ukene, men det skyldes at jeg mistet hunden min 15. september. Derfor har alt vært helt forferdelig og jeg har ikke hatt overskudd til noe som helst. Jeg har prøvd å være åpen om hvordan det er å gå igjennom noe så jævlig som dette på instagram, så hvis noen går gjennom eller har vært gjennom det samme og føler seg alene så kanskje dere kan finne litt trøst i at dere ikke er det <3

Jeg prøver å fokusere på de gode minnene og all kjærligheten som er rundt oss. Og jeg har heldigvis gode venner som har minnet meg på at på tross av det som har skjedd så må jeg ikke slutte med de tingene som jeg liker. Og derfor er jeg tilbake her. Alt annet enn Bernhard virker overfladisk, men jeg vet at jeg er nødt til å finne glede andre steder også. Og matlaging er en av de tingene som jeg liker!

I dag tenkte jeg å dele oppskrift på vegansk sjokoladepålegg med dere! Det er kun søtet med dadler, og inneholder næringsrik rå kakao og hasselnøttsmør med gode fettsyrer. Dette er altså en sunnere versjon av det klassiske sjokoladepålegget, og det kan selvfølgelig spiser hver eneste dag. Hverdagsluksus!

Oppskrift

Ca 2 dl

1 dl tettpakkede rotab dadler

2 ss hasselnøttsmør

3 ss rå kakao

2 ss mandelmelk (evt vann)

Litt vanilje

Litt salt

1. Ha alle ingrediensene i en food processor og kjør til en jevn masse. Du kan evt bruke en stavmikser.

2. Juster konsistensen med mer mandelmelk hvis det er nødvendig.

3. Smør på brødskiva og nyyyyt!

Håper det smaker!

Klem

#vegansk #glutenfritt #kakao #mandelmelk #mandler #hasselnøtt #hasselnøttsmør #dadler #vanilje

0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

© 2023 by Closet Confidential. Proudly created with Wix.com