• Trude Fjugstad

Frisk vannmelonjuice


Vannmelon er sommerens absolutt favoritt! Når jeg er i Kroatia kjøper jeg svære vannmeloner billig og spiser dem enten sånn de er med skje eller lager juice av dem. Jeg har prøvd å lage juice noen ganger, men de har ikke blitt så friske som jeg håpet på før jeg kom på å ha lime oppi. Det gjorde susen!

Denne juicen er nesten bare vann (sånn blir det med vannmelon), men den inneholder også masse C-vitamin. I varmen er det viktig å drikke nok, og da kan vannmelonjuice være et godt tilskudd til vann i stedet for sukkerholdige drikker!

Vannmelonene i Kroatia er fantastiske! Alle er så store, ca 9 kg!

Oppskrift

1 liter juice

Ca 1/4 av en stor vannmelon*

2 lime Noen isbiter

1. Ha vannmelon (inkludert frø) og noen isbiter i en blender. 2. Bruk en sitronpresse til å få all saften ut av limen og ha saften oppi med vannmelonen. 3. Kjør blenderen i noen få sekunder til vannmelonen er most.

4. Hell saften gjennom en sil og ha den over i en stor mugge. 5. Nyt med en gang eller oppbevar i kjøleskap!

*for å få riktig mengde vannmelon pleier jeg å fylle opp til det er 1 L på blenderen og evt tilsette mer vannmelon når jeg har kjørt blenderen litt. Hvor stor del av vannmelonen du trenger kommer helt an på størrelsen på melonen!

Håper det smaker!

Klem

#vegansk #glutenfritt #juice #vannmelon #lime

0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

© 2023 by Closet Confidential. Proudly created with Wix.com