• Trude Fjugstad

Nicecream med mango


Når sola steker er det få ting som frister mer enn is! Heldigvis går det an å lage skikkelig god is som også er godt for kroppen. Denne mangoisen har banan som base og gir deg skikkelig påfyll av fiber, gode karbohydrater og vitaminer. Den er fantastisk frisk i smaken, og det skader heller ikke at den lyser om kapp med sola. Er du overbevist?

Oppskrift 1 stor porsjon

2 frosne bananer i biter (skrell og kutt dem opp før du fryser dem) 1 stor frossen mango (også i biter) Saften fra ca 1/4 sitron

1. Ha alle ingrediensene i en food processor (evt en kraftig blender). Det kan være lurt å tine bananene i 10 minutter på benken før du setter i gang for å lette jobben for kjøkkenmaskinen din. Evt fungerer det fint å tilsette litt vann!

2. Kjør food processoren eller blenderen og skrap ned fra sidene underveis. 3. Trikset når du skal lage bananis er å være tålmodig, så fortsett til du har en skikkelig kremete konsistens. Kjør i minst et minutt til når du tror at det er klart, så burde det bli perfekt! 4. Nyt isen med en gang♥

Ha en fin uke!

Klem

#vegansk #glutenfritt #is #nicecream #banan #mango #sitron

0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

© 2023 by Closet Confidential. Proudly created with Wix.com