• Trude Fjugstad

Bringebærlemonade


Denne uken har det vært skikkelig sommer i Oslo, og da er det godt med litt leskedrikk! Som nevnt tidligere er jeg opptatt av å gjøre mat og drikke mest mulig næringsrik, og da er det fint å bytte ut næringsfattig brus og energidrikker med frisk hjemmelaget lemonade♥

Lemonaden inneholder rikelig med C-vitamin og tilfredsstiller både søtsuget og tørsten. Ettersom jeg elsker bringebær måtte det bli en bringebærlemonade, og den ble supergod (og veldig fin i fargen)!

Oppskrift Ca 1 liter

2 dl sitronsaft 3 biter sitronskall som er ca 2x2 cm 3 dl frosne bringebær 8 dl vann 2 ss agavesirup

1. Tin de frosne bringebærene i solen, på benken eller i vannbad. 2. Ha alle ingrediensene i en blender og kjør i ca et minutt til bringebærene og sitronskallet er helt knust. 3. Hell lemonaden gjennom en sil slik at bringebærfrø og eventuelle andre større biter siles ut. 4. Oppbevar i en karaffel i kjøleskapet og server kald!

Håper det smaker!

Klem

#vegansk #glutenfritt #sitron #bringebær #lemonade

0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

© 2023 by Closet Confidential. Proudly created with Wix.com