• Trude Fjugstad

Nicecream med bringebær


Nå som sommeren nærmer seg og det ihvertfall burde bli varmere snart er det på tide å dele oppskriften på vegansk is! Denne isen er basert på banan og er knallgod! Den smaker ikke helt som fløteis, men heller som en blanding av det og sorbet. Jeg spiser masse nicecream om sommeren, og særlig når jeg er i Kroatia om sommeren og temperaturen passerer 40 grader i skyggen♥ Jeg har en dum tendens til å glemme hvor god denne isen er i løpet av vinterhalvåret, men fordelen er at jeg blir skikkelig positivt overrasket hver gang jeg lager den igjen!

Isen tar ca 5 minutter å lage når du har frosset ned bananer på forhånd, så dette kan du slenge sammen i hui og hast når solen titter frem! I motsetning til vanlig is finner du hverken mettet fett eller kolesterol i isen, men du får derimot i deg rikelig med fiber, vitaminer og mineraler. Tenk så fantastisk at man kan spise is som både smaker fantastisk og er sunn! Det kan virke for godt til å være sant, men jeg lover at både dyrene og kroppen din setter pris på dette veganske alternativet til vanlig is!

Oppskrift 1 stor porsjon

3 frosne bananer i biter (skrell og kutt dem opp før du fryser dem) 2,5 dl frosne bringebær Litt vanilje

1. Ha alle ingrediensene i en food processor (evt en kraftig blender). Det kan være lurt å tine bananene i 10 minutter på benken før du setter i gang for å lette jobben for kjøkkenmaskinen din. 2. Kjør food processoren eller blenderen og skrap ned fra sidene underveis. 3. Trikset når du skal lage bananis er å være tålmodig, så fortsett til du har en skikkelig kremete konsistens. Kjør i minst et minutt til når du tror at det er klart, så burde det bli perfekt! 4. Nyt isen med en gang♥

Prøv og takk meg senere! For dette kommer til å smake!

Klem

#vegansk #nicecream #is #bringebær #banan

0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

© 2023 by Closet Confidential. Proudly created with Wix.com