• Trude Fjugstad

Smoothie med bringebær og jordbær


Alle som kjenner meg vet at jeg er en skikkelig rosa-jente som gjerne vil ha alt rosa, og smoothies er intet unntak! Denne smoothien er søt og fyldig, og inneholder rikelig med vitamin C, kalium, gode karbohydrater og fiber. Jeg elsker både bringebær og jordbær, så hvis du er som meg kan jeg garantere at denne smoothien faller i smak!

Oppskrift ca 6 dl

2 bananer 1 håndfull bringebær 1 håndfull jordbær 2 dadler En liten skvis sitronsaft 2 dl vann + evt mer for å justere konsistensen

1. Ha alle ingrediensene i en blender. 2. Kjør til en fin konsistens og juster evt med mer vann 3. Server umiddelbart eller hell den over i en flaske og ta med på skole/jobb!.

Håper det smaker!

Klem

#vegansk #smoothie #bringebær #jordbær #banan

0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

© 2023 by Closet Confidential. Proudly created with Wix.com