• Trude Fjugstad

Bananbrød med bær


Bananbrød er noe av det beste jeg vet! Det er enkelt å lage, utrolig sunt og smaker helt fantastisk♥ Nå har jeg prøvd meg frem til en ny oppskrift på bananbrød med bringebær og blåbær, og det ble kjempebra - så bra at en venninne og jeg spiste opp alt før samboeren min fikk smake. Bananbrødet er hakket friskere enn vanlig bananbrød og passer ekstra godt nå som det begynner å bli varmere. Jeg har tatt utgangspunkt i oppskriften til Oh She Glows ettersom det faktisk er verdens beste bananbrød og gjort noen få endringer og tilsatt bær. Enjoy!

Oppskrift

3 bananer 2 ss knuse linfrø 0,5 dl mandelmelk 0,5 dl smeltet kokosolje 3 ss lønnesirup

1 dl kokossukker 1 ts natron 1/2 ts bakepulver 1,5 dl lettkokte havregryn 1,5 dl sammalt grovt speltmelk 2 dl siktet speltmel En klype vaniljepulver En klype salt

2 dl frosne bringebær 1 dl frosne blåbær

1. Sett ovnen på 175 grader. 2. Ha bananene i en stor bakebolle og mos dem med en gaffel. 3. Tilsett resten av de våte ingrediensene. 4. Tilsett de tørre ingrediensene til bakebollen en etter en og rør godt til du har en jevn deig. 5. Tilsett dyprosne bær og vend dem forsiktig inn. Unngå å mose dem slik at rørene blir rosa og lilla. Når du tilsetter bærene vil røren tykne fordi kokosoljen stivner, så prøv å være rask med å blande inn bærene. 6. Ha deigen over i en brødform. 7. Stek i ca 55 minutter til skorpen på bananbrødet er gylden. 8. Avkjøl på en rist og nyyyyyt!

Jeg kan garantere at dette kommer til å falle i smak! Give it a try♥

Klem

#vegansk #banan #bananbrød #mandelmelk #bringebær #blåbær #spelt

0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

© 2023 by Closet Confidential. Proudly created with Wix.com