• Trude Fjugstad

Tropisk smoothie


Denne smoothien er frisk og sommerlig, og passer perfekt dersom du ønsker å drømme deg bort til sol, strand når det er kaldt og surt ute eller når du faktisk befinner deg i solsteken. Få ting skriker sommer like mye som pasjonsfrukt, og kombinasjonen av søte dadler og bananer og syrlig ananas gir en deilig smak!

Oppskrift

Denne oppskriften gir 5-6 dl smoothie, dvs to store glass eller nok til en flaske som du kan ta med deg på farten!

2 bananer 1 frossen banan 1 håndfull frossen eller fersk ananas 2 dadler 2 pasjonsfrukt En skvett sitronsaft 1-2 dl vann

1. Ha alle ingrediensene i en blender. Hvis blenderen din ikke er så sterk kan det lønne seg å bløtlegge dadlene i noen minutter på forhånd, og å la den frosne bananen tine litt. 2. Kjør blenderen til smoothien er jevn og uten klumper. Pasjonsfrukten gir små sorte biter i smoothien, men de legger du ikke merke til så lenge du kjører blenderen en stund og knuser dem godt. 3. Juster konsistensen ved å tilsette mer vann hvis du trenger det, og blend litt til. 4. Nyyyyt!

Klem

#vegansk #smoothie #pasjonsfrukt #ananas #banan #dadler #sitron

0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

© 2023 by Closet Confidential. Proudly created with Wix.com