• Trude Fjugstad

Nougatfudge


Vegansk fudge? Ja takk! Nougat? Ja takk! Denne nougatfudgen er rik på deilig smak av hasselnøtter og sjokolade og smelter på tunga! Jeg har laget den i dag og skal servere den når vi får besøk hvert øyeblikk - den er nemlig den perfekte lørdagskosen! Jeg håper dere blir fristet til å prøve...

Oppskrift En liten form, ca 12 x 12 cm

1,5 dl hasselnøttsmør 3 ss kokosolje 3 ss rå kakao 4 ss lønnesirup Et dryss salt Et dryss vanilje

1. Smelt kokosoljen. 2. Rør inn de resterende ingrediensene til massen er helt jevn. 3. Smør en form med kokosolje. 4. Hell røren oppi formen og fordel den javnt. 5. Sett i fryseren i et par timer. 6. Lirk fudgen forsiktig ut av boksen, del den opp i biter og server!

OBS! Fudgen smelter i romtemperatur, så oppbevar den i kjøleskapet eller i fryseren.

Nyyyyyt!

Klem

#vegansk #hasselnøtt #hasselnøttsmør #kakao #fudge

0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

© 2023 by Closet Confidential. Proudly created with Wix.com