• Trude Fjugstad

Det ultimate bananbrødet fra Ohsheglows.com


Jeg bøyer meg i støvet for Angela Liddon bak matbloggen Oh She Glows. Jeg har fulgt bloggen hennes i flere år, og jeg har begge kokebøkene hennes, og det er slettes ikke uten grunn. Hun er den ene matbloggeren jeg stoler 100% på, for uansett hvilken av oppskriftene hennes jeg lager så blir resultatet fantastisk - hver gang!

For noen måneder siden la Angela ut oppskrift på det jeg vil våge å påstå at er verdens beste bananbrød! Det er sunt, akkurat passe søtt, mettende - og alle liker det. Jeg har lagd det utallige ganger og servert det til besteforeldre, foreldre og venner, og alle elsker det. Samboeren min spiser opp et helt bananbrød på rappen hvis han kan, så det gjelder å være rask hvis man skal få smakt her i huset!

Oppskriften finner du HER. Jeg bruker halvparten siktet spelt og halvparten grovmalt spelt for å få det passe grovt. Da jeg lagde det i går prøvde jeg å toppe det med mandelflak ettersom jeg var tom for valnøtter, og det fungerte helt supert! En venninne av meg har dessuten brukt sesamfrø i stedet, og det likte hun kjempegodt! For øvrig så er baking soda natron, og baking powder er bakepulver. Greit å vite!

Ah, jeg får vann i munnen! Dette MÅ dere bare prøve!

Klem

#vegansk #banan #bananbrød #mandler

0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle