• Trude Fjugstad

Bønnepostei


Når man ikke spiser animalske produkter snevres påleggutvalget i butikkene inn betydelig. Heldigvis er det kjempelett og veldig godt å lage sitt eget pålegg. Dette bønneposteien inneholder rikelig med protein, fiber og jern, og den er full av smak! Og det beste? Den tar 5 minutter å lage! Jeg fant inspirasjon i DENNE oppskriften av flinke Birgitte Magnussen.

Oppskrift

En boks kidneybønner 1 ts dijonsennep 1 ts allehånde (krydder du får kjøpt på helsekost) 1/2 fedd hvitløk ca 1/2 ts pepper

1. Ha alle ingrediensene i en vanlig bakebolle og mos med en stavmikser til ønsket konsistens. Du kan evt også bruke en food processor slik som jeg gjorde på bildene, men jeg fant fort ut at det egentlig bare er mer tungvint. 2. Ha posteien over i et glass og oppbevar i kjøleskapet.

Håper det smaker!

Klem

#vegansk #bønnepostei #bønner

0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

© 2023 by Closet Confidential. Proudly created with Wix.com