Om meg

  • Facebook
  • Instagram

Jeg heter Trude Fjugstad, er 24 år og kommer fra Asker. Jeg bor i Oslo sammen med kjæresten min Petter og hunden vår Ulrik hvor jeg også studerer veterinærmedisin ved NMBU på sjette og siste året.

Jeg kuttet ut kjøtt fra landdyr da jeg var 15 år, og har gradvis gått over til å spise 100% plantebasert. I over fem år har jeg vært veganer av hensyn til både dyr, miljø og egen helse, og dette er et av hovedtemaene jeg ønsker å formidle på bloggen. Jeg har alltid vært glad i dyr, og for meg er det derfor unaturlig å bidra til å støtte kjøtt-, melk- og eggindustrien.

En viktig sak for meg er å vise hvor mye spennende og god plantebasert mat som finnes ved å dele deilige oppskrifter med naturlige råvarer. Jeg har stor tro på at man blir det man spiser, og ved å fylle kroppen med masse næring kommer også god helse og fravær av sykdom.

Ved siden av å studere praktiserer jeg yoga jevnlig, og det har jeg gjort i flere år nå. Jeg er blant dem som ble yogafrelst fra første sekund, og yoga er et viktig fristed for meg og gir meg påfyll i hverdagen. I tillegg er jeg glad i å klatre

Målet med denne bloggen er å inspirere til å spise mer plantebasert og finne glede i sunn og naturlig mat! Jeg ønsker også å dele tips og triks til hvordan leve mer miljøvennlig og ta vare på kropp og klode! Jeg håper du blir inspirert!

© 2023 by Closet Confidential. Proudly created with Wix.com